Interim-management op maat

Personele versterking bij complexe vraagstukken, vastgelopen projecten, of onderbezetting? Interim-management gaat voor ons verder dan het (tijdelijk)oplossen van een capaciteitsprobleem. Bij strategische en ingrijpende veranderingsprocessen, crisismanagement, de behoefte aan specialistische kennis en een onafhankelijke externe scope hebben wij binnen Q² het antwoord. Wij zoomen in op uw situatie, inventariseren de behoefte en oplossing en garanderen binnen afzienbare tijd een succesvol antwoord op maat; interim-management door een van onze Q² specialisten.
 

Q kwaliteit en Q kennis
Vanuit onze netwerkorganisatie hebben wij zicht op de beschikbaarheid van professionals, passend bij uw vraag. Vanzelfsprekend hanteren wij een streng selectiebeleid voordat wij een (project- of proces-) manager of specialist als Q² versterking voordragen. Wij screenen op kwaliteit en (vak)kennis, ruime ervaring als interim professional, sterk analytisch inzicht en de juiste referenties. Vanzelfsprekend hechten wij veel waarde aan de beoordeling door eerdere opdrachtgevers, daarin zijn wij volledig transparant. De perfecte match en het ontzorgen van uw organisatie, dat is onze focus. 
 

Heeft u behoefte aan een door Q² geselecteerde professional? Of wilt u eerst vrijblijvend van gedachten wisselen over uw organisatievraagstuk en de diverse mogelijkheden? Neem contact op met Q² grondlegger Vincent Quist. Bel 06 17 75 06 12 of mail naar info@qwadraat.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier, wij reageren op zeer korte termijn.