Projectmanagement

Wilt u van uw vastgoedproject een geslaagd project maken, dan weet u wat de onmisbare ingrediënten zijn. Toegewijde enthousiaste projectmedewerkers met focus op samenwerking, slimme en efficiënte projectaanpak, gevoel voor timing en daadkrachtig projectmanagement, gericht op resultaat. Waarbij uw projectdoelstelling uiteraard leading is. Q² kan van toegevoegde waarde zijn in alle fasen van het project. Van de initiatiefase tot en met de realisatie, afronding en evaluatie. 
 

Project, people, power
U kent uiteraard de kenmerken van een project. Het gaat om het bereiken van een specifiek doel, met een opdrachtgever, het traject heeft een herkenbaar begin- en eindpunt met een nieuw eindresultaat en het tijdelijke projectteam kent een diversiteit in samenstelling. Het type project of de werkmethode mag wat Q² betreft nimmer bepalend zijn in de projectaanpak en -voortgang. De professionaliteit en gedrevenheid van de betrokken medewerkers is minstens zo belangrijk als de werkmethode. Dus richten wij onze pijlen op de combinatie van project, people en professional power. Bij voorkeur met toevoeging van een flinke dosis van de 4e p; plezier. 
 

BruggenbouwersDeskundige verbinders en bruggenbouwers, dat zijn de Q² projectmanagers. Onze kennis en kunde zetten we in om alle betrokken partijen samen te brengen en gezamenlijk te zorgen voor een optimaal projectresultaat. De gefaseerde aanpak is volledig transparant en we geven voortdurend inzicht in projectparameters zoals tijd, geld en kwaliteit. Projectmanagement is voor ons dan ook direct gekoppeld aan optimale projectbeheersing. 

Bent u op zoek naar een onafhankelijke en ervaren projectmanager die binnen uw organisatie het verschil kan maken? Bel Vincent Quist van Q² op 06 17 75 06 12, stuur een e-mail naar info@qwadraat.nl of maak gebruik van het contactformulier.