De letterlijke betekenis van kwadraat is 'vermenigvuldigen met zichzelf'. En dat is precies wat u krijgt als u Q² inschakelt. Wat uw vraag of opdracht ook is, u ervaart de meerwaarde van de inzet van een gedreven vastgoedprofessional. Met volledige focus op uw vraag. Met de Q van Quist en Quality als keurmerk. En dat geldt niet alleen voor de persoonlijke inzet van oprichter Vincent Quist, maar zeker ook voor de overige geselecteerde professionals uit onze netwerkorganisatie. 

Strategisch, Tactisch en Operationeel
Het veelomvattende karakter van vastgoedvraagstukken en gebiedsontwikkeling past perfect bij Q², waarbij we bij voorkeur werken op het snijvlak van strategische, tactische en operationele doelstellingen. Vanuit zowel juridisch, commercieel, managerial als financieel perspectief. Beweging en Resultaat
Initiëren, pionieren, ontwikkelen, verbeteren, optimaliseren en in beweging brengen; termen die kenmerkend zijn voor de kracht van Q². Van prille plannen en nieuwe ideeën naar concreet resultaat, dat is onze werkwijze. Uiteraard met een duidelijk doel en heldere visie als leidraad naar het eindresultaat. Waarbij we uw medewerkers actief betrekken, en ieders talent optimaal benutten.

Daadkrachtig & Qwistig
Mouwen opstropen en daden en resultaten voor zich laten spreken zonder daar al te veel woorden aan vuil te maken; dat is typisch Q². Wij gaan iedere uitdaging aan, waarbij de vraag en het belang van de klant centraal staan. We weten wat we willen, communiceren duidelijk, nemen verantwoordelijkheid en zijn besluitvaardige knopenhakkers. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen; we zijn transparant en consciëntieus. We zijn Qwistig met kwaliteit, het delen van vakkennis, het ontwikkelen van talent en het geven van verantwoordelijkheid en ruimte. 

Vincent Quist is de oprichter van Q². Wilt u meer over hem weten? Bekijk zijn LinkedIn profiel, of bel direct 06 17 75 06 12.
Heeft u een vastgoedvraagstuk en wilt u de toegevoegde waarde van Q² ervaren? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en een goede kop koffie. We denken graag met u mee.